Loma, se niin odotettu asia

Hiihtoloma on lopuillaan, joten päätin jakaa ajatuksiani lomasta. Ensinnäkin tein ennen lomaa havainnon, että lomat on sijoitettu yllättävän hyvin kalenteriin, sillä itse ainakin huomaan, että voimat alkaa loppu tai toisin sanoen "alkaa olla loman tarpeessa", sitten katsoo kalenteria ja huomaa, että ensi viikolla lomaillaan. 


Pidän lomasta, sillä silloin saa rentoutua ja olla tekemättä mitään. Yleensä lomalla luen kirjoja, katson tv:tä (sillä en sitä arkena paljoa katsele) ja vietän aikaa perheen kanssa. Kaikelle tälle yleinen sana on varmaankin vain "nautiskelen". Lomassa itselläni on kuitenkin yleinen ongelma, pitää relata ja jossain vaiheessa se on mahdotonta. Kun lomaa on mennyt vähän aikaa, sitä alkaa kaivata takaisin tanssisaliin ja kouluun (kyllä, pidän koulusta ja välillä jopa kaipaan sinne). 



Tällä lomalla meni neljä päivää, että sain palauduttua kunnolla (eli, että pääsin taas kävelemään niin ettei reisiin satu), mutta heti viidentenä päivänä alkoi jo tehdä taas mieli tanssia ja venytellä ja vaikka mitä. Siispä kun kuuntelin musiikkia, päätin hieman tanssia ja venytellä. Tein loman aikana myös koulutöitä, sillä muuten loman jälkeen minulla olisi ollut hirveästi tehtävää. Tein kaikkea kuitenkin kohtuudella ja vain sen verran mikä tuntui hyvältä. Mutta tällä lomalla pääasiassa rentouduin ja oleskelin itseni ja perheeni kanssa.


Nyt loma on ohi ja olen kyllä täysin valmis palaamaan tanssisaliin. Olen levännyt ja täynnä intoa.💪

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hymyillään enemmän, murehditaan vähemmän

Pienet merkitykselliset askeleet